46,1415$% 0.02
53,3452€% 0.1
61,8318£% 0.09
%
%
2855955฿%0.39558




Dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelen olay sonrası bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne ait KEGM-3 ve KEGM-4 hızlı kurtarma botları da kısa sürede olay yerine ulaştı.
Yaralı yolcular sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılırken, tekne Üsküdar İskelesi’ne güvenli şekilde yanaştırıldı. Yolcular tahliye edildikten sonra tekne Harem’e çekildi. Yük gemisi ise kılavuz kaptan ve KEGM-4 botu eşliğinde Sarıyer Büyükdere’ye götürüldü.
İstanbul Valiliği, kazada yaralanan yolculardan 8’inin durumunun iyi olduğunu duyurdu. Olayın ardından Boğaz’daki deniz trafiğinin güvenli şekilde sürdürüldüğü açıklandı.
[eii post_id=”47783″ theme=”1″]
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Hem yolcu teknesinin hem de yük gemisinin kaptanları gözaltına alındı. Şüphelilerin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, olayda can kaybı ya da çevre kirliliği yaşanmadığını vurguladı.

Düzce Esin Olcay Anadolu Lisesi’nin açılışını bakan Tekin yaptı
1
BAĞLARA YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER!..
29495 kez okundu
2
Diyarbakır-Mardin Arasında Geniş Çaplı Yangınlar Çıktı: Yaralılar Var
28107 kez okundu
3
Dr. İsmet Kaya “Sorumluluk Bilinci ve İlişkiler” Üzerine Seminer Verdi
15956 kez okundu
4
Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı’na Yeniden Seçildi
9927 kez okundu
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Umduğumuz Neticeyi Alamadık
8840 kez okundu
Diyarbakır Web Tasarım Ajansı