DOLAR

41,3059$% 0,26

EURO

48,4601% 0,45

STERLİN

56,0220£% 0,32

GRAM ALTIN

4.818,99%-0,25

ÇEYREK ALTIN

7.967,00%-0,17

BİTCOİN

4731118฿%0.50605

İmsak Vakti a 02:00
Diyarbakır AÇIK 29°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Kocaeli Büyükşehir, “Hoş geldin bebek” ile binlerce aileye destek oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplumun en temel yapı taşı olan aileler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hizmete sunulan “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında annelere ve Kocaeli’nde dünyaya gözlerini açan her bebeğe hediyeler veriliyor. Yılbaşından bu yana 14 bin 711 anne ve anne adayına ulaşan Büyükşehir ekipleri, “gözünüz aydın” dileklerini ileterek, ailelelerin sevincine ortak oluyor ve yüzleri güldüren hediyeler takdim ediyor.

5 bin 177 kişiye eğitim

9 bin 213 aileye “Hoş geldin bebek” çantası

Anne ve bebeğin ihtiyaçlarına yönelik bakım seti ile Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olan ve içerisinde sırt çantası, pişik kremi, bebek şampuanı, bebek balmı, göğüs ucu kremi, bebek bezi, ıslak havlu, sabun tozu, gülsuyu, ateş ölçer, emzirme yastığı, papatya ve rezene çayının bulunduğu “Hoş geldin bebek” çantası 8 aylık süreçte 9 bin 213 aileye hediye edildi.

[eii post_id=”37842″ theme=”1″]

312 kişiye hastane çıkış belgesi

Büyükşehir Belediyesi’nden sosyal destek alan annelere de doğum öncesi hastane çıkış paketi veriliyor. Hastane çıkışı paketi içerisinde yeni doğan bebeğin ihtiyaçlarına yönelik 6’lı hastane çıkış takımı, uzun ve kısa kollu zıbın, müslin bebek battaniyesi, emzirme önlüğü, mama önlüğü, ağız bezi, amigurumi oyuncak hediye ediliyor. Bu hizmetten ise yılbaşından bu yana 312 ailenin faydalandığı belirtildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hatay Havalimanından ilk uçuş KKTC'ne

Diyarbakır Web Tasarım