$%
€%
£%
%
%
3849207฿%-4.34433





Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kars Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürlüğü, keyifli bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla bir gezi etkinliği düzenledi.
Etkinlik kapsamında bireyler, Artvin’in doğal güzellikleriyle ünlü Şavşat Karagöl Sahara Milli Parkı ve Şavşat Seyir Tepesine götürüldü. Doğayla baş başa vakit geçiren katılımcılar, temiz hava, yeşil doğa ve eşsiz manzara eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Gezi süresince hem eğlenceli anlar yaşandı hem de bireylerin sosyal etkileşimlerinin artırılması hedeflendi. Etkinliğin, merkez sakinlerinin psikososyal gelişimlerine olumlu katkı sağladığı belirtildi.
[eii post_id=”8258″ theme=”1″]
Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerin devam edeceğini ifade ederek, toplumun her bireyine eşit ve erişilebilir yaşam alanları sunma hedefiyle çalıştıklarını vurguladı.

Kocaeli Büyükşehir, Kemalpaşa Caddesi’ni yeniledi
1
BAĞLARA YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER!..
29612 kez okundu
2
Diyarbakır-Mardin Arasında Geniş Çaplı Yangınlar Çıktı: Yaralılar Var
28151 kez okundu
3
Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı’na Yeniden Seçildi
19106 kez okundu
4
Dr. İsmet Kaya “Sorumluluk Bilinci ve İlişkiler” Üzerine Seminer Verdi
16470 kez okundu
5
Diyarbakır’da Yangın Faciası: 2’si Çocuk 3 Ölü, 14 Yaralı
11654 kez okundu
Diyarbakır Web Tasarım Ajansı