46,1414$% 0.03
53,2869€% -0.01
61,8023£% 0.05
%
%
2820046฿%-2.49882



Müftülük çalışanlarının katılım sağladığı aylık mutat toplantı kapsamında düzenlenen etkinlikte, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” ile “Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerin Önlenmesi” konularında farkındalık oluşturmak amacıyla sunum yapıldı.
Toplantıda, din görevlilerinin toplumda rehber rolü üstlendiğine dikkat çekilerek, bu mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesinde Müftülük çalışanlarının üstlenebileceği sorumluluklar vurgulandı. Ayrıca ilgili mevzuatlar, başvuru mekanizmaları ve kurumlar arası iş birliğinin önemi üzerinde duruldu.
[eii post_id=”16883″ theme=”1″]
Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve erken yaşta evliliklerle mücadele konusunda toplumsal farkındalığı artırmak, yerel kurumlarla iş birliğini güçlendirmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

Ziraat Türkiye Kupası eleme turu ve grup aşaması tarihleri belli oldu
1
BAĞLARA YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER!..
29494 kez okundu
2
Diyarbakır-Mardin Arasında Geniş Çaplı Yangınlar Çıktı: Yaralılar Var
28106 kez okundu
3
Dr. İsmet Kaya “Sorumluluk Bilinci ve İlişkiler” Üzerine Seminer Verdi
15954 kez okundu
4
Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı’na Yeniden Seçildi
9803 kez okundu
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Umduğumuz Neticeyi Alamadık
8840 kez okundu
Diyarbakır Web Tasarım Ajansı