DOLAR

41,2955$% 0,29

EURO

48,4355% 0,49

STERLİN

56,0285£% 0,35

GRAM ALTIN

4.847,66%0,41

ÇEYREK ALTIN

8.009,00%0,36

BİTCOİN

4776051฿%1.02504

İmsak Vakti a 02:00
Diyarbakır AÇIK 30°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Diyarbakır Haber
  • Türkiye
  • AK Parti gurup başkan vekili Leyla Şahin Usta, Malatya’da Türkiye Yüzyılı buluşmalarına katıldı

AK Parti gurup başkan vekili Leyla Şahin Usta, Malatya’da Türkiye Yüzyılı buluşmalarına katıldı

AK Parti’nin 23 yıldır vatandaşın teveccühünü kazandığını vurgulayan AK Parti Grup Başkan Vekili Leyla Şahin Usta, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar, ekonomik destekler ve Gazze’deki insani krizle ilgili önemli mesajlar verdi.

Malatya’da Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleşen Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’na Usta’nın yanı sıra AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Derya Bakbak, MKYK Üyesi Aişe Nur Nacar, MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Malatya Milletvekilleri İhsan Koca ve İnanç Kara Ölmeztoprak ile belediye başkanları ve partililer katıldı.

İl Başkanı Ali Bakan’ın açılış konuşması ile başlayan programda daha sonra söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Leyla Şahin Usta, 81 il ve tüm ilçelerde yürütülen bu programın amacının vatandaşlarla doğrudan temas kurmak olduğunu söyledi.

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Şahin Usta, 6 Şubat depreminin ardından bölgede yürütülen çalışmalara dikkat çekti. Usta, “Depremin arkasından yaşanan zorluklara rağmen bugün geldiğimiz noktada dünyada kimsenin yapamayacağı kadar hızlı adımlarla yeniden ayağa kalktık. 300 bin konutun teslim edildiği bir bölgede bunlar kolay işler değil. Hiç durmadan, gece gündüz çalışarak hak sahiplerine evlerini teslim etmek büyük bir onurdur. Bu başarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinin eseridir. Deprem bölgesindeki 11 ilimizin hiçbirini ayırt etmeksizin en kısa sürede toparlayıp yeniden normal hayata döndüreceğiz. Gerekirse gece gündüz uyumadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin 23 yıllık siyasi mücadelesine dikkat çeken Usta, bu süreçte her seçimden başarıyla çıktıklarını ve milletin teveccühünü kazandıklarını ifade etti. Açıklamasında ana muhalefet partisi CHP’yi de eleştiren Usta, bugünlerde ülke gündemini kendi iç kavgaları ve çıkar çatışmalarıyla meşgul ettiklerini vurguladı.

Leyla Şahin Usta konuşmasını şöyle sürdürdü:

[eii post_id=”45785″ theme=”1″]

İsrail’in bölgeye yönelik saldırılarının sürdüğü bir dönemde CHP’nin ülke ve millet için tek bir cümle kurmadığını da dile getiren Usta, “Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği gibi içeride güçlü olmak zorundayız. Ancak CHP kendi meseleleriyle uğraşırken ne Gazze, ne Filistin ne de ülkemiz için söz söylemiyor” ifadelerini kullandı.

CHP lider Özgür Özel’in milleti sokaklara çağrılmasının doğru olmadığı da vurgulandı:

Türkiye’deki ana muhalefet partisinin bu durumunu tüm kamuoyunun da hayretle izlediğini belirten Usta, “CHP’nin içine düştüğü bu tablo üzücü. Nasıl böyle bir noktaya geldiklerini anlamakta zorlanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Filistin ve Gazze’de yaşanan insani krizlere de değinen Şahin Usta, “İsrail’in bölgede işlediği zulme karşı uluslararası örgütlerin acil adım atması gerekiyor. Gazze’ye insani yardım ulaştırmak için uluslararası aktivistlerle birlikte

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ankara Büyükşehir'den tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği kursu

Diyarbakır Web Tasarım