44,7540$% 0.03
52,8136€% -0.01
60,7576£% 0.03
%
%
3311741฿%-0.20582



Hava kirliliğinin yüksek seviyelerde seyrettiği İran’da, bazı eyaletlerdeki okulların tatil edildiği, derslerin uzaktan yapılacağı bildirildi.
Tahran, Elborz, Kazvin ve Çaharmahal-Bahtiyari eyaletlerinde ilk, orta ve lise kademeleri için okulların tatil edildiği, eğitimin çevrimiçi yapılmasına karar verildiği belirtildi.
Hava kirliliğinin yüksek seviyelerde seyrettiği ve tüm gruplar için sağlıksız düzeye çıktığı eyaletlerde, açık alanlarda spor yapmak da yasaklandı.
Nüfus yoğunluğunun yanı sıra eski model araçlar ile yaygın olarak kullanılan motosikletlerin çıkardığı egzoz gazları, hava kirliliğini artıran etkenler arasında gösteriliyor.
Tahran, dünya genelindeki hava kirliliği sıralamasında ilk 3 şehir arasında yer alıyor


Kuzey Kore füze denemelerini sürdürüyor
1
Beşar Esed ve Ailesi Moskova’ya Sığındı
46407 kez okundu
2
Dünya Kupası Arjantin’in
9921 kez okundu
3
DİCLE ÜNİVERSİTESİ İŞÇİLERİ SENDİKALARINDAN İSTİFA ETMEYE HAZIRLANIYOR.
7225 kez okundu
4
Bakan Fidan ABD’li Mevkidaşı Blinken ile Görüştü
5481 kez okundu
5
Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem’den israilin Refah Çadır Kenti’ndeki Katliamına Sert Tepki
5301 kez okundu
Diyarbakır Web Tasarım Ajansı