43,6062$% 0.16
51,6027€% 0.37
59,4554£% 0.61
6.942,61%3,13
11.980,00%0,65
3077094฿%3.86797


Burdur Valisi Türker Öksüz, göreve başladığı ilk gün bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Muharip Gaziler Derneğini ve Burdur Şehitliğini ziyaret eden Vali Öksüz, Aziz şehitlerimizi kabirleri başında dualarla yad etti. Muharip Gaziler Derneğinde kahraman gazilerimizle bir araya geldi.
Gaziler derneğini ziyaretinde, Aziz Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri başta olmak üzere kahraman gazilerimizin yerinin kendileri için her zaman ayrı olduğunu ifade eden Vali Öksüz, Allah sizlerden razı olsun, ne yaparsak yapalım sizlere olan borcumuzu ödeyemeyiz ancak, görev yaptığımız süre içerisinde her daim yanınızda olmaya, devletimizin yakın ilgi ve alakasını hissettirmeye devam edeceğiz dedi.
Bu ziyaretin ardından Asri Mezarlıkta bulunan Burdur Şehitliğini ziyaret eden Vali Öksüz, Aziz Şehitlerimizin kabirlerini tek tek dolaşarak, karanfil bıraktı, şehit ailelerimizle sohbet ederek, her daim kapılarının kendilerine açık olduğunu ifade etti.
Şehitlik Ziyareti okunan Kur’an-ı Kerim ve İl Müftü Vekili Yüksel Güzel’in duası ile sona erdi.

Ayhan Gider ; ” Bu Nasıl Proje? Otoparkı Yok, Sosyal Alanı Yok
1
DİCLE ÜNİVERSİTESİ İŞÇİLERİ SENDİKALARINDAN İSTİFA ETMEYE HAZIRLANIYOR.
7092 kez okundu
2
Geç Gelen Adalet! Van’da Mazbata Abdullah Zeydan’a Verildi
6978 kez okundu
3
Yeniden Refah Partisi’nden Yozgat Vurgusu: Milli Görüşün Sarsılmaz Kalesi!
6519 kez okundu
4
DBB Başkan Adayı Faruk Dinç: Belediyenin İmkânlarını Halkın Hizmetine Sunacağız
5463 kez okundu
5
SİİRT BELEDİYESİ’NE KAYYIM ATANDI
5328 kez okundu