DOLAR

41,1237$% 0,26

EURO

48,1806% 0,27

STERLİN

55,7268£% 0,60

GRAM ALTIN

4.588,38%0,60

ÇEYREK ALTIN

7.444,00%1,35

BİTCOİN

4473109฿%0.41838

İmsak Vakti a 02:00
Diyarbakır AÇIK 38°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Diyarbakır Haber
  • Genel
  • Türkiye için büyük gurur olan gastronomi alanında iki önemli kitaba dünya çapında ödül

Türkiye için büyük gurur olan gastronomi alanında iki önemli kitaba dünya çapında ödül

Unknown

Balıkesir Üniversitesi (Baün) Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilimdalı Akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Sarıoğlan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yiyecek İçecek İşletmeciliği ve Turizm İşletmeciliği Anabilimdalı Mezunu, Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilimdalı Öğrencilerinden Rana Şat’ın Geçtiğimiz Aylarda Tamamlamış Ve Basmış Oldukları Menuızation Of The Local Dishes Of Mediterranean, Eastern Anatolia, Aegean, Southeastern Anatolia, Central Anatolia, Black Sea And Marmara Geographical Regions, The Pearl Of Turkish Cuisine, With The Deconstruction Method İsimli Kitabı Livredelyon Yayınevi, The Effects Of Food Consumption Habits Of Generations X, Y And Z On Food Menus Özgür Press Yayınevi tarafından yayınladıkları iki uluslararası kitabı Portekiz’in Lizbon şehrinde düzenlenen 31. Gourmand World Cookbook Awards’ta ödüle layık görüldü.

“Gastronomi Oscar”ı ve Nobeli olarak adlandırılan ödülleri iki kitapları için de ayrı kategoride aldı

Menuızation Of The Local Dishes Of Mediterranean, Eastern Anatolia, Aegean, Southeastern Anatolia, Central Anatolia, Black Sea And Marmara Geographical Regions, The Pearl Of Turkish Cuisine, With The Deconstruction Method İsimli Kitabı Livredelyon Yayınevinde Yayınlanan kitapları A06 Special Awards Kategorisinde; The Effects Of Food Consumption Habits Of Generations X, Y And Z On Food Menus Özgür Press Yayınevinde yayınladıkları kitapları B02 Best Of The Best – Food Scıence kategorisinde uluslararası gastronominin en iyi kitapları ödülünü almaya layık görüldü.

[eii post_id=”11661″ theme=”1″]

Bu prestijli ödül hakkında bilgi veren araştırmacılar, Üniversitemiz adına 175 ülkeden 930 adayın bulunduğu dünyanın en iyileri ve gastronomi kitaplarının Nobeli olarak bilinen good awangards ödülünü çift kitabımız içinde farklı kategorilerde dereceye girerek seçilmek büyük bir onurdur. Kategoride tek Türk kitabı olmamız çalışmamızın kalitesini gösteren büyük bir başarıdır ifadelerini kullandı. Ayrıca uluslararası kitaplarımızın Dünya çapında büyük bir ödüle layık görülmesinden dolayı onur ve gurur duyduklarını vurguladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde

Diyarbakır Web Tasarım