41,6181$% 0,24
48,7598€% 0,45
55,9347£% 0,25
5.143,43%-0,43
8.636,00%0,21
5001994฿%2.78495
RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan’ın açıklamaları şöyle;
Bu hafta Karadeniz etkinliği, bir sonraki hafta örnek veriyorum Güneydoğu etkinliği diyecekler, aynı firmalar ile bu sefer tabelalarına Gaziantep, Urfa, Mardin yazacaklar, Ankara’yı kandıracaklar. Buna belediyelerimizin ön ayak olması daha da üzücü bir şey. Ankara halkının kandırılması, Ankara’nın cebindeki paraya göz dikilmesi, belediyeleriyle bu işin yapılmaya çalışması çok daha üzücü bir şey. Ben Keçiören Belediyesi’ni gerçekten böyle bir organizasyonda onlara bu alanı vererek, böyle bir şey ön ayak olduğu için kınıyorum.
Sadece Karadeniz günleri için değil, oradaki alanı doldurmak için başka başka etkinlikler de yapılıyor. Yani bu sadece Karadenizlerin meselesi değil, Güneydoğuların da, Doğuların da, Egelerin de meselesi. Orada sürekli bütün etkinlikler yapılıyor ama maalesef hep aynı esnafla bunlar yapılıyor. Ankara bunu hak etmiyor, yani Ankara sahipsiz bir şehir değil. Karadeniz de sahipsiz bir şehir değil, Rize’de sahipsiz değil. Biz de Rizelilerin hakkını savunmayı biliriz, savunmaya da devam edeceğiz.
[eii post_id=”47608″ theme=”1″]
Rizeliler panayır yapmaz, bu bir panayır. Biz Rize’ye, Rizeliye, Karadeniz’e, Karadeniz’e yakışır Rize günleri yaparız. Rize’nin firmalarıyla, Rize’nin üreticileriyle, Rize’nin kurumlarıyla, belediyelerimizle hepsiyle birlikte, kaymakamlıklarımızla birlikte. Birkaç gün sonra bu etkinlik yapılacak. Rize’den kimse yok, Trabzon’dan yok, Giresun’dan, Bayburt’tan, Gümüşhane’den kimse yok. E adı işte efendim, Karadeniz panayırı. Böyle bir şey olabilir mi?
Menajer Ayşe Barım’ın tahliyesine yapılan itiraz reddedildi
Diyarbakır Web Tasarım Ajansı