45,1791$% -0.04
53,0178€% -0.1
61,4799£% -0.16
%
%
3547829฿%2.9148



ZONGULDAK – BHA
Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek şölende, Mehteran Takımı, Balkan Bando ekibi, sihirbaz gösterileri ve pek çok sürpriz etkinlik yer alırken, şölen sonunda çocuklara bisiklet, saat ve top hediye edilecek.
Geleneksel Sünnet Şöleni 12 Ağustos’ta
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, göreve ilk geldiği 1994 yılında başlattığı Sünnet Şöleni geleneğini sürdürerek bu yıl da 210 çocuğu sünnet ettiriyor.
İlk Kez Üstü Açık Otobüsle Gezecekler
12 Ağustos Cumartesi günü Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek Sünnet Şöleni kapsamında; çocuklar ve aileleri üstü açık otobüs ile sahil turu gerçekleştirecek. Ardından saat 18:00’de İnönü Parkında yer alan Yaşlılar Gençler Evi’nden Amfi Tiyatro’ya kadar bir kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek.
Eğlenceye Davetlisiniz
Tahta bacak ve jonklör ekipleri, çeşitli çizgi film kahramanlarının yer alacağı renkli kortejde aynı zamanda Mehteran Takımı ve Balkan Bandosu da eşlik edecek.
Sihirbaz gösterileri, pek çok sürpriz etkinlik ve ikramların yer aldığı şölen sonunda sünnet ettirilen 210 çocuğa bisiklet, top ve saat hediye edilecek.

İzmir Park Kapılarını Vatandaşa Açmak İçin Hazırlanıyor
DIYARBAKIR
Diyarbakır’da Hastane Skandalı: Sekreterin Tehdidiyle 65 Yaş Üstü Hasta Muayene Edilmedi!
1
Sayyorabig İş Güvenliği Haftasında Farkındalık Oluşturdu
3091 kez okundu
2
Sayyorabig Kaliteli Ayakkabının İstanbul’daki Adresi
3016 kez okundu
3
Lösemiyi Yenen 16 Yaşındaki Eflin’e Diyarbakır’dan Balonlarla Destek
2331 kez okundu
4
SİAHED Başkanı Dr. Özgür Aydın’dan TOTBİD’e Açık Çağrı: “Etik Dışı Hekimleri Korumayın”
2123 kez okundu
5
Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital
2057 kez okundu
Diyarbakır Web Tasarım Ajansı