DOLAR

40,8729$% 0,77

EURO

47,8724% 1,05

STERLİN

55,4954£% 1,01

GRAM ALTIN

4.410,52%0,05

ÇEYREK ALTIN

7.177,00%0,24

BİTCOİN

4804586฿%0.23097

İmsak Vakti a 02:00
Diyarbakır AÇIK 36°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Engelli hastalara Giresun’da “özel tedavi” dönemi başlıyor

AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, kentte yaşayan engelli vatandaşlar için yeni bir sağlık hizmetinin hayata geçirildiğini duyurdu. Buna göre, şimdiye kadar ağız ve diş sağlığı başta olmak üzere bazı rahatsızlıklarının tedavisi için il dışına gitmek zorunda kalan özel hastalar, artık Giresun’da hizmet alabilecek.

İl Sağlık Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yürütülecek uygulama kapsamında tedaviler, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi iş birliğiyle Eylül ayı itibarıyla başlayacak.

Prof. Dr. Elmas, Giresun’da engelli bireylerin daha hızlı, kolay ve masrafsız şekilde tedavi olacağını vurgulayarak, “Bu hizmeti şehrimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanlığımıza, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve fedakâr sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Elmas, şu ifadeleri kullandı:

“Giresun merkez ve ilçelerinde ikamet eden her türlü engelli vatandaşlarımız için yeni bir tedavi süreci başlıyor. Bu zamana kadar bazı rahatsızlıkları için il dışında tedavi gören özel hastalarımız bundan sonra Giresun Sağlık Müdürlüğü birimlerinde tedavilerini yaptırabilecekler.

[eii post_id=”21073″ theme=”1″]

İktidara geldiği günden itibaren her konumdaki insanımızın sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi için gereken hassasiyeti gösteren AK Parti iktidarları şimdi Giresun’da yeni bir hizmeti daha gerçekleştiriyor. Özel konumdaki hastalarımız diş tedavilerini Giresun’da yaptırarak daha hızlı ve masrafsız tedavi olabilecekler.

Özellikle ağız ve diş rahatsızlıklarının tedavisi için il dışına gitmek zorunda kalan özel hastalarımız bundan sonra Sağlık Müdürlüğümüzün organizasyonu, Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi doktorlarımızın da özverisiyle Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Eylül ayı itibariyle tedavilerini yaptırabilecekler.

Engelli bireylerimize ve ailelerine bu kolaylığı sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanlığımıza, İl Sağlık Müdürlüğümüze, fedakâr ve gayretli doktor ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz. AK Parti sağlık politikaları ile Cumhuriyet döneminin en başarılı iktidarı olma konumunu sürdürecek ve yeni hizmetleri ile vatandaşımızın teveccühünü almaya devam edecektir.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP Grup Başkanvekili Günaydın TTK Üzülmez müessesini ziyaret etti

Diyarbakır Web Tasarım