DOLAR

40,8429$% 0,56

EURO

47,8291% 0,62

STERLİN

55,5650£% 0,65

GRAM ALTIN

4.417,71%0,42

ÇEYREK ALTIN

7.210,00%0,39

BİTCOİN

5039632฿%3.52585

İmsak Vakti a 02:00
Diyarbakır AÇIK 39°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Başkan Akın’dan Kargın’a sağlıklı su yatırımı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın talimatıyla şehir genelinde başlatılan altyapı seferberliği, Bigadiç’te tüm hızıyla devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü, Bigadiç’in Kargın Mahallesi’nde vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir projeyi daha tamamladı. Mahalleye açılan yeni sondaj kuyusu ile içme suyu hattıyla birlikte ilçe temiz ve sağlıklı suya kavuştu.

Altyapı sorunları tek tek gideriliyor

Yıllardır çözüm bekleyen altyapı sorunlarının tek tek giderildiği ilçede, BASKİ ekipleri tarafından, yeni açılan sondaj kuyusu ile birlikte içme suyu hattının yapımı da tamamlandı. Mahalle sakinleri için güçlü ve güvenli bir içme suyu altyapısını oluşturan ekipler, yer altı su kaynaklarının daha verimli kullanılabilmesi amacıyla açılan sondaj kuyusundan elde edilen su, yeni içme suyu hattı aracılığıyla mahalle sakinlerine ulaştırıyor.

[eii post_id=”36859″ theme=”1″]

Her mahalle eşit ve adil hizmet

Her mahalleye eşit ve adil hizmet anlayışıyla hareket eden Başkan Akın, “Şehrimizin hiçbir mahallesini ihmal etmeden tüm ilçelerimize eşit ve adil hizmet ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın yıllardır yaşadıkları altyapı ve içme suyu sorunlarını çözmek için BASKİ’den uzman ekiplerimiz tam teçhizatlı olarak çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. 20 ilçemizin tümünde yaptığımız gibi Bigadiç’te de vatandaşlarımızı en iyi hizmetlerle buluşturuyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ünye Kocuklu Mahallesi asfaltlandı

Diyarbakır Web Tasarım