45,0594$% 0.04
52,7501€% -0.14
60,8203£% -0.21
%
%
3444470฿%-1.62735



İrlanda Dışişleri Bakanı Simon Coveney, İran’la olası bir nükleer anlaşma durumunda petrol fiyatlarının düşebileceğini söyledi.
Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından artan petrol fiyatları konusunda değerlendirmelerde bulunan Coveney, İran ile yakın bir zamanda anlaşmaya varılabileceğini belirtti.
“Bir anlaşmaya varmak üzereyiz. İçinde bulunduğumuz dönemde iyi bir habere ihtiyacımız vardı” diyen Coveney, anlaşmanın ardından İran’ın uluslararası piyasalara tekrar petrol sağlayabileceğini, bu sayede fiyatların düşebileceğini vurguladı.
Tahran’a yönelik yaptırımlar 2015’te imzalanan nükleer anlaşmayla kaldırılmış, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın anlaşmadan çekilmesiyle tekrar devreye gitmişti.

Rusya, Ukrayna’nın ikinci büyük kenti Harkiv’i hedef aldı
1
Beşar Esed ve Ailesi Moskova’ya Sığındı
46423 kez okundu
2
Dünya Kupası Arjantin’in
9936 kez okundu
3
DİCLE ÜNİVERSİTESİ İŞÇİLERİ SENDİKALARINDAN İSTİFA ETMEYE HAZIRLANIYOR.
7240 kez okundu
4
Bakan Fidan ABD’li Mevkidaşı Blinken ile Görüştü
5498 kez okundu
5
Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem’den israilin Refah Çadır Kenti’ndeki Katliamına Sert Tepki
5317 kez okundu