42,4444$% 0.16
48,9241€% -0.07
55,6778£% 0.27
5.551,33%-0,04
9.373,00%-0,45
3588638฿%0.10601



Vatan İçin Can Verenler Şehit Aileleri Derneği, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, terörsüz bir Türkiye, devletin ve milletin refahı için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alındı.
Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, görüşme sırasında şehit ailelerini incitecek hiçbir kararın altına imza atılmayacağı güvencesini bizzat Bakan Yardımcısı Ramazan Can’dan aldıklarını belirtti. Torunlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de bu konuda defalarca net açıklamalarda bulunduğunu, şehit ailelerinin hassasiyetlerinin her zaman gözetileceğini ifade etti.
Aynı gün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’ı da ziyaret eden dernek yönetimi, gündeme dair konular üzerine bilgi aldı. Milletvekili Kaplan, şehit ailelerinin hassasiyetini zedeleyecek hiçbir adım atılmayacağını, çalışmaların Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin garantörlüğünde yürütüldüğünü aktardı.
[eii post_id=”15187″ theme=”1″]
Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, her iki ziyarette de devletin terörle mücadelesine ve milletin huzuruna duyulan güveni ifade ettiklerini belirterek, “Terörsüz Türkiye, annelerin ağlamadığı, çocukların yetim kalmadığı bir gelecek için devletimizin attığı her adımı destekliyoruz” dedi.
Torunlu, gösterdikleri misafirperverlik ve hassasiyetlerinden dolayı Bakan Yardımcısı Ramazan Can, Milletvekili Mustafa Kaplan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahilleri temiz tutmak için çalışıyor
1
BAĞLARA YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER!..
29112 kez okundu
2
Diyarbakır-Mardin Arasında Geniş Çaplı Yangınlar Çıktı: Yaralılar Var
27562 kez okundu
3
Dr. İsmet Kaya “Sorumluluk Bilinci ve İlişkiler” Üzerine Seminer Verdi
12744 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Umduğumuz Neticeyi Alamadık
8770 kez okundu
5
DİCLE ÜNİVERSİTESİ İŞÇİLERİ SENDİKALARINDAN İSTİFA ETMEYE HAZIRLANIYOR.
6923 kez okundu