$%
€%
£%
%
%
3923790฿%1.13776



Özkan KARAKAYA / ARDAHAN – BHA
Ardahan’ı gelişmiş iller seviyesine çıkarmak, mevcut yatırımları tamamlamak, Ardahan için yeni stratejik planlar ortaya koymak için çalışmalarını büyük bir gayret ve azimle sürdüren Milletvekili Koç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ikinci kez ziyaret etti.
Ziyarette, yurtlar, spor tesisi talepleri ve Serhat Ardahanspor’la ilgili destek isteyen Milletvekili Kaan Koç, Bakan Osman Aşkın Bak’a Ardahan adına ayrıca teşekkür etti.
Ardahan’ın sorunlarını büyük bir titizlikle takip eden Milletvekili Kaan Koç, yerel seçimlere de büyük bir önem veriyor. Kazanacak bir adayla yola çıkacak olan Koç, Belediye Başkan adayını belirlemek için bazı isimlerle bir araya geldiği de alınan bilgiler arasında oldu.

Kitap kafe kitap bağısı bekliyor
1
Türkiye’de Bir İlk; Kadınlara Özel Spor Kompleksi Wins Town’ da Açıldı
3503 kez okundu
2
Sayyorabig İş Güvenliği Haftasında Farkındalık Oluşturdu
3254 kez okundu
3
Sayyorabig Kaliteli Ayakkabının İstanbul’daki Adresi
3175 kez okundu
4
Lösemiyi Yenen 16 Yaşındaki Eflin’e Diyarbakır’dan Balonlarla Destek
2384 kez okundu
5
SİAHED Başkanı Dr. Özgür Aydın’dan TOTBİD’e Açık Çağrı: “Etik Dışı Hekimleri Korumayın”
2180 kez okundu
Diyarbakır Web Tasarım Ajansı