DOLAR

42,1252$% 0,23

EURO

48,3934% 0,43

STERLİN

54,9397£% 0,24

GRAM ALTIN

5.384,66%1,03

ÇEYREK ALTIN

8.962,00%0,40

BİTCOİN

4289920฿%-1.69597

İmsak Vakti a 02:00
Diyarbakır AÇIK 15°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Türkiye’nin mutfağında iki Ispartalı

Ispartalı iki genç usta, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Aşçılar Federasyonunun yönetimine girdiler. Isparta Aşçılar ve Pastacılar Derneği’nin Başkanı Feyzullah Sağlam ve Başkan Yardımcısı Nebi Çetin, şehrimiz için ilklere hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda göreve gelen Ispartalı ustalar, ilerleyen günlerde büyük etkinliklere imza atmaya da hazırlanıyor. Isparta’nın Osmanlıdan günümüze kadar uzanan kültürünün yeniden Türkiye’ye duyurmaya hazırlanan genç ustalar, ülke genelindeki ustalarında da tebrik almaya devam ediyor.

[eii post_id=”45315″ theme=”1″]

Isparta Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Feyzullah Sağlam ve Başkan Yardımcısı Nebi Çetin, yaptıkları değerlendirmede: “Şehrimizin gastronomi alanında adını zirveye çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ustalarımızdan devraldığımız bayrağı zirvede tutmaya kararlıyız. Türkiye Aşçılar Federasyonu, aşçılık mesleğinin zirvesidir. Bu zirvede Isparta’nın köklü yemek kültürünü tescillemeye ve tanıtmaya devam edeceğiz. Bizlerden bugüne kadar desteğini esirgemeyen Valimiz Abdullah Erin’e, Milletvekillerimize, Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, SDÜ Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Saltan’a, ITSO Başkanımız Metin Çelik’e, kurum amirlerimize, mesai arkadaşlarımıza, basın mensuplarımıza sonsuz teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Komşuların portakal kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Diyarbakır Web Tasarım