44,6304$% 0.11
52,5769€% 0.46
60,2952£% 0.18
%
%
3250687฿%1.52378



Bedirhan ÜZÜLMEZ/BURSA – BHA
Bursa’da bulunan Hunters Yacht isimli firmanın CEO’su Furkan Avcı ve Üretim Müdürü Alperen Avcı, üretim aşamasını tamamladıkları yat ile ilgili yaptıkları açıklamada, çocukluk hayali olan yat üretiminin gerçekleşmesinin büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı. İkili, ailelerinin desteğiyle hayata geçirdikleri bu projede kaliteli üretimi ön planda tuttuklarını belirtti.

Hunters Yacht CEO’su Furkan Avcı firmanın hedeflerinden söz ederek, “Bu yat üretimi hayalimizi gerçekleştirmek için adım attık. Fabrikamızda bulunan ilk yatımızı önümüzdeki günlerde denize indireceğiz. Şu an itibarıyla 5 tekne üretim aşamasında ve bu yıl içinde 7 tekne hedefliyoruz. Önümüzdeki yıl ise aylık bir tekne üretmeyi planlıyoruz” dedi.
Hunters Yacht’ın başarı hikayesi, uluslararası arenada da dikkat çekiyor. Firma, büyük bir otomobil üreticisiyle yapmış olduğu görüşmelerle sektördeki yerini daha da sağlamlaştırmayı hedefliyor. İkili, geleceğe yönelik umut dolu bakış açılarıyla yeni projelerine odaklanıyor.


Balıkesir’de Tarım Arazilerine Ulaşım Kolaylaştı
DIYARBAKIR
Diyarbakır’da Hastane Skandalı: Sekreterin Tehdidiyle 65 Yaş Üstü Hasta Muayene Edilmedi!
1
Sayyorabig İş Güvenliği Haftasında Farkındalık Oluşturdu
3067 kez okundu
2
Sayyorabig Kaliteli Ayakkabının İstanbul’daki Adresi
2990 kez okundu
3
Lösemiyi Yenen 16 Yaşındaki Eflin’e Diyarbakır’dan Balonlarla Destek
2319 kez okundu
4
SİAHED Başkanı Dr. Özgür Aydın’dan TOTBİD’e Açık Çağrı: “Etik Dışı Hekimleri Korumayın”
2108 kez okundu
5
Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital
2042 kez okundu