42,4472$% 0.18
48,9272€% -0.05
55,6207£% 0.19
5.559,11%0,10
9.381,00%-0,31
3579593฿%-6.79552


AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Şule Kubilay Yılmaz, İl Sekreteri Ali Süler ve İl Yönetim Kurulu üyeleri basın yayın kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine başladı.
), Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Düzce Temsilcisi Erol Tayhan, Memleketim Düzce Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüsnü Ovalı ile Gazeteci Yazar Muammer Kızılırmak’ın da hazır bulunduğu samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, yerel basın ile siyasetin ortak paydada buluşmasının toplum açısından taşıdığı değer üzerinde duruldu.
Şengüoğlu: Basın, toplumun vicdanıdır
Ak Parti İl Başkanı Şengüloğlu, görüşmede, basının sadece haber aktaran bir mecra olmadığının yanında toplumun da vicdanı ve ortak hafızası olduğuna dikkat çekerek “Ak Parti olarak ve Ak Parti’nin Düzce İl başkanı olarak kavgadan yana taraf olmadığını” hatırlatarak yerel basının, memleket meselelerinde tarafsız, doğru ve vicdanlı habercilik anlayışıyla hareket etmesinin, hem Düzce’de hem de ülke genelinde demokrasinin gelişimi için vazgeçilmez bir değer ifade ettiğini dile getirdi.
Şengüloğlu: Tecrübemizi Düzce’nin yararına kullanacağız
[eii post_id=”46786″ theme=”1″]
AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, görev süreci boyunca kazandığı siyasi birikim ve tecrübelerin her geçen gün daha da arttığını vurgulayarak, bu birikimi Düzce’nin geleceği için kullanmayı en büyük sorumluluk olarak gördüğünü ifade etti. Şengüloğlu, “Yerel basınla şeffaf ve doğru bilgi alışverişi, halkımızın güven duygusunu güçlendirir. Biz siyasiler için de yol gösterici olur. Tecrübelerimizi Düzce’nin yararına kullanmak, şehrimizin kalkınması adına en önemli görevimizdir” dedi.
Ziyarette ayrıca, Düzce’nin siyasi, sosyal ve ekonomik alanlarda daha güçlü bir konuma gelmesi için sağlıklı iletişimin önemi üzerinde duruldu. Yerel basın, siyaset ve sivil toplumun irade noktasında senkronize hareket etmesi gerektiği, bu birlikteliğin Düzce’ye büyük fayda sağlayacağı dile getirildi. Doğru iletişimin, karar mekanizmalarında şeffaflık sağlayarak hem halkın hem de yöneticilerin yararına sonuçlar doğuracağına dikkat çekildi.
Toplantı sonunda, basın ve siyasetin ortak hedefinin Düzce’nin gelişimi olduğu konusunda görüş birliğine varıldı. Katılımcılar, karşılıklı iletişimin sürdürülmesinin, şehrin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkin çözümler üretileceği ortak görüşünde mutabık olduklarını dile getirdiler.

Erdoğan, Yavuz Bülent Bakiler’in vefatı için başsağlığı diledi
1
Diyarbakır’da Üniversite-Sanayi İşbirliğini Güçlendiren Fuar: “Ar-Ge, Sanayi ve Teknoloji Fuarı”
4462 kez okundu
2
Tavacı Recep Usta Yeniden Diyarbakır’da!
3719 kez okundu
3
AJet’in Şam Uçuşları 21 Nisan’da Başlıyor
999 kez okundu
4
Antalya'da trafiği rahatlatacak proje için bütçe onayı geldi
512 kez okundu
5
Lise Tercihleri Pazartesi Günü Başlıyor
420 kez okundu
Diyarbakır Web Tasarım Ajansı