42,1060$% 0,25
48,3924€% 0,46
54,8599£% 0,26
5.374,03%0,83
8.975,00%0,80
4282673฿%-3.52097


Yaklaşık iki hafta önce Giresun’un Güce ilçesinde meydana gelen kazada aynı aileden 4 kişinin ölüp bir kişinin yaraladığı kazadan sonra bu kez de Yağlıdere ilçesinde meydana gelen kazada 3 kişi öldü bir kişi yaralandı.
İlk belirlemelere göre kazanın yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesinden kaynaklandığı bildirildi.
Geyikçi Yaylasında can pazarı
Edinilen bilgilere göre kaza, Yağlıdere’ye bağlı Geyikçi Yaylası’nda yaşandı. Yabancı plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Feci kazada araçta bulunan Mustafa Bayram, eşi Hüsniye Bayram ve annesi Emine Bayram olay yerinde yaşamını yitirdi. Murat Bayram ise ağır yaralı olarak kurtarıldı.
Kazada yaralanan Murat Bayram, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Yağlıdere Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
[eii post_id=”44016″ theme=”1″]
Kazada hayatını kaybeden Bayram ailesinin Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşadığı, kısa süre önce tatil için memleketleri Giresun’a geldikleri öğrenildi.
Soruşturma sürüyor
Yetkililer kazayla ilgili inceleme başlatırken, olayın kesin nedeni yapılacak araştırmalarla netlik kazanacak.

Kars'ta toplam 638 bin adet ders kitabı, sıralarda yerini aldı
1
Yamanlar Oto Ekspertiz Diyarbakır’da Hizmete Girdi
3154 kez okundu
2
SİYA GRUP’ TAN DİYARBAKIR’ A LÜKS ENGELLİ ARAÇ ATAĞI
1845 kez okundu
4
Kars Belediyesi personelinden Türk Kızılayı'nın kan bağışı kampanyasına destek
754 kez okundu
5
Dörtler Otomotiv: Güvenli ve Ekonomik Bakım Hizmetinde Yeni Bir Dönem
576 kez okundu