44,8950$% 0.23
52,8913€% -0.09
60,8054£% 0.01
%
%
3468502฿%3.61255



Hasan ÖZDEMİR/BURSA – BHA
AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu ‘Genciz Geleceğiz’ buluşmasına Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ayhan Salman, Emel Gözükara Durmaz ve Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk, Yıldırım Kaymakamı Metin Esen ve gençler katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bursa’nın gözdesi ve Türkiye’nin ilk plastiksiz kütüphanesi olan ‘Uyumayan Kütüphane’de gençlerle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Gençlerden gelen soruları cevaplayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, savunma sanayisinde Türkiye’nin geldiği noktadan bahsetti.

“Yaptığımız faaliyetler, ortaya koyduğumuz projeler gençler tarafından çok sahiplenildi. Türkiye 10-15 yıl içerisinde insansız hava araçlarında dünyanın 1 numarası oldu. Bu kadar kısa bir süre içerisinde Türkiye sınıfında dünyanın en iyisi milli insansız hava araçlarını yapan bir ülke olma noktasına geldi. Gençlerimizin başarılarıyla ülkemiz tarih yazacak”
‘Hizmette Öncelik Gençlerindir’ şiarıyla eğitimden iş hayatına, kültür sanattan spora hayatın her alanında gençlerin yanında olduklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, hizmet anlayışlarının merkezinde gençlerin bulunduğunu vurguladı.

“Gelecek nesillerimizi ihya edecek projeleri hayata geçiriyoruz. İlçemize kazandırdığımız uyumayan kütüphaneler önemli bir ihtiyaca cevap verdi. Hizmete açtığımızdan bu yana Yıldırım’ın eğitim ve kültür yaşamına yeni bir soluk kazandıran kütüphanelerimizi aynı zamanda birer sosyal yaşam merkezi olarak planladık. Gençlerimizin kendilerini geliştirebileceği eğitim ve seminerler düzenleyerek, programlar icra ederek bu mekanları yaşayan birer merkez haline getirmeye gayret ediyoruz. Evlatlarımızın geleceği için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’a bizlere ve gençlerimize olan desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum”



Kepez Belediyesi’nden İlçenin Dört Bir Yanına Konforlu Yollar
DIYARBAKIR
Diyarbakır’da Hastane Skandalı: Sekreterin Tehdidiyle 65 Yaş Üstü Hasta Muayene Edilmedi!
1
Sayyorabig İş Güvenliği Haftasında Farkındalık Oluşturdu
3075 kez okundu
2
Sayyorabig Kaliteli Ayakkabının İstanbul’daki Adresi
2997 kez okundu
3
Lösemiyi Yenen 16 Yaşındaki Eflin’e Diyarbakır’dan Balonlarla Destek
2323 kez okundu
4
SİAHED Başkanı Dr. Özgür Aydın’dan TOTBİD’e Açık Çağrı: “Etik Dışı Hekimleri Korumayın”
2112 kez okundu
5
Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital
2045 kez okundu
Diyarbakır Web Tasarım Ajansı