44,6168$% 0.09
51,5469€% 0.09
59,1470£% 0.15
6.656,14%-0,07
11.073,00%-0,27
3055729฿%-0.60878



İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Mardin’in Nusaybin ilçesi Bagok kırsalında 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Yerlikaya paylaşımında, ”Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz!” dedi.
Ali Yerlikaya’nın paylaşımı şöyle:
”Mardin İl Jandarma Komutanlığımızın yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde Mardin-Nusaybin ilçesi Bagok kırsalında J-SİHA ile tespit edilen teröristler, dün Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza bağlı F-16’lar ve ATAK taarruz helikopterleri ile ateş altına alındı. Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Mardin İl Jandarma Komutanlığımızca icra edilen, JÖH/Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu Timlerinin katıldığı Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet GÜNDÜZ operasyonu kapsamında, bu sabah 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonu gerçekleştiren Kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz!”
3️⃣ TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ❗️
Mardin İl Jandarma Komutanlığımızın yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde Mardin-Nusaybin ilçesi BAGOK kırsalında J-SİHA ile tespit edilen teröristler, dün Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza bağlı F-16’lar ve ATAK taarruz helikopterleri… pic.twitter.com/HBYBSHLIUn
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) August 5, 2023


Ihlamur Vadi Törenle Açıldı
Diyarbakır Web Tasarım Ajansı